Vilde Føllesdal Tjønn

Fysioterapeut

Vilde har hovedinteresse for akutte og kroniske muskel/skjelettplager, og er svært interessert i rehabilitering og forebygging av idrettsskader. Hun er svært allsidig og benytter seg blant annet av slyngeterapi, trykkbølge, manuelle teknikker og øvelser som ledd i rehabiliteringen. Hun har jobbet på ortopedisk avdeling og dagkirugisk ortopedisk avdeling på OUS Ullevål og Storgata, og er godt kjent med flere operasjoner og operasjonsteknikker.

Er det et kurs om kne, ankel, skulderlidelser eller andre idrettsskader møter man ofte på Vilde, da hun er svært opptatt av å holde seg faglig oppdatert. Hun er tilgjengelig for foredrag rettet mot idrettslag og bedrifter.

Vilde har bakgrunn fra fotballens verden, både som utøver, trener og nå som fysioterapeut. Hun har jobbet som fysioterapeut for Stabæk Fotball Kvinner i Toppserien. Hun er idag fysioterapeut for Norges J-17 Landslag i fotball.

 

Kontaktinformasjon

Rådmann Halmrasts vei 4, 1337 Sandvika
67 55 00 90
Send oss en mail0

Åpningstider

Man og ons: 08.00 – 16.00
Tir og tors: 08.00 – 18.00
Fredag: 08.00 – 13.00

Viktig info

Endring og avbestilling av timer skje 24 timer før via telefon til klinikken. Benytt derfor ikke kontaktskjemaet til dette! Ikke møtte timer blir fakturert.
Velkommen til oss i gågaten i Sandvika, i Ringigården! Inngang fra Kinoveien