Trykkbølgebehandling

Trykkbølgebehandling er en effektiv forskningsbasert behandlingsmetode for senelidelser i nevnte områder.

Har du smerter i skulder, albue, hofte, kne, ankel eller under foten?

Trykkbølgebehandling er en effektiv forskningsbasert behandlingsmetode for senelidelser i nevnte områder. Behandlingen består av sjokkbølger/ESWT/lufttrykk utenpå kroppen. Eureka Kiropraktikk – Sandvika har behandler som har drevet med behandlingen siden 2006 og tilegnet seg kunnskap og gode rutiner. Det er publisert gode studier som viser hva metoden bør anvendes på. Vi bruker ultralyd som diagnostisk hjelp og veiledning samt det beste innen trykkbølgeutstyr som har dokumentert effekt.

En typisk behandling varer 3-5 minutter og det er vanlig å se god bedring etter to behandlinger. Oftest avslutter man etter 2-5 behandlinger. Det er oppnådd gode resultater med kalk i sener, tennisalbue, akillesbetennelse og plantar fascitis/hælspore med suksessrater helt opp til 80-90 prosent. Alle pasienter opplever noe ubehag under selve behandlingen, etterfulgt av ømhet i et kortere tidsrom etter behandlingen.

Trykkbølgebehandling er foreløpig ikke godkjent av Folketrygden og pasienten må dekke behandlingen selv.

Mer info: https://www.ergomove.no/

Kontaktinformasjon

Rådmann Halmrasts vei 4, 1337 Sandvika
67 55 00 90
Send oss en mail0

Åpningstider

Man og ons: 08.00 – 16.00
Tir og tors: 08.00 – 18.00
Fredag: 08.00 – 13.00

Viktig info

Endring og avbestilling av timer skje 24 timer før via telefon til klinikken. Benytt derfor ikke kontaktskjemaet til dette! Ikke møtte timer blir fakturert.
Velkommen til oss i gågaten i Sandvika, i Ringigården! Inngang fra Kinoveien