Mari Wiklem

Mari Wiklem

Fysioterapeut

Mari Wiklem

Medlem av Norsk Fysioterapiforbund

Mari er utdannet fysioterapeut ved OsloMet, med brennende engasjement for faget. Hun har inngående kunnskap om undersøkelse, behandling og rehabilitering og er spesielt interessert i rehabilitering og forebygging av skader innen akutte og kroniske muskel -og skjelettplager.

Hun er opptatt av at du blir sett og hørt, og at du får behandling som er skreddersydd for akkurat deg. 

Behandlingen har gjerne en aktiv tilnærming, med kombinasjon av veiledning, individuelt tilpassede øvelser, slynger, nålebehandling, trykkbølge, mulligan teknikker, manuelle teknikker eller bløtvevsbehandling (tverrfriksjon/massasje).

Hun er jevnlig å se på kurs og opptatt av å holde seg faglig oppdatert. Alltid like lærevillig og nysgjerrig på ny kunnskap og erfaring.

Som fysioterapeut har hun erfaring fra spesialist-og kommunehelsetjeneste, med bl.a. nevrologisk fysioterapi, rehabilitering etter hjerneslag, lungefysioterapi, opptrening etter skade/operasjon, og arbeid med barn og eldre.

I tillegg har hun utdanning som personlig trener og kostholdsveiledning gjennom AFPT.

Hun har også god erfaring med gruppetrening, og har vært gruppeinstruktør for idrettslag, sterk & stødig-konseptet, og grupper rettet mot balanse og fallforebygging, lungegruppe, hjertegruppe, slaggruppe. 
Hun er Aktiv-A terapeut og holder “AktivA” kurs, for deg som vil lære å leve godt med artrose.

Født og oppvokst på gård i Ørland (trøndelag). På fritiden er Mari glad i styrketrening, friluftsliv, hverdagsaktivitet, strikking og matlaging.

 

Kontaktinformasjon

Rådmann Halmrasts vei 4, 1337 Sandvika
67 55 00 90
Send oss en mail0

Åpningstider

Man og ons: 08.00 – 16.00
Tir og tors: 08.00 – 18.00
Fredag: 08.00 – 13.00

Viktig info

Endring og avbestilling av timer skje 24 timer før via telefon til klinikken. Benytt derfor ikke kontaktskjemaet til dette! Ikke møtte timer blir fakturert.
Velkommen til oss i gågaten i Sandvika, i Ringigården! Inngang fra Kinoveien