Mari Wiklem

Mari Wiklem

Fysioterapeut

Fysioterapeut – Medlem av Norsk Fysioterapiforbund.

Mari er utdannet fysioterapeut ved OsloMet, med brennende engasjement for faget. Hun har inngående kunnskap om undersøkelse, behandling og rehabilitering, og er svært interessert i rehabilitering og forebygging av skader innen akutte og kroniske muskel -og skjelettplager, i tillegg til lungefysioterapi, nevrologi, geriatri og pediatri.
Som fysioterapeut har hun erfaring med et bredt spekter av ulike pasientgrupper og fra kommune -og spesialisthelsetjenesten, og har behandlet nevrologiske -og hjerte-/lungepasienter på intensivavdeling og sengepost, og videre i kommune hvor hun har jobbet tett med både barn/unge og eldre med ulike utfordringer og skader.

Mari har alltid hatt stor interesse for idrett, aktivitet og helse, og har utdanning innen personlig trener og kurs innen kostholdsveiledning gjennom AFPT. Hun er ekstremt lærevillig og alltid ivrig på å tilegne seg mer kunnskap, nysgjerrig på faget og holder seg faglig oppdatert. Så fort åpnes opp, vil hun stå først i kø for Neurackurs (slynger).

Født og oppvokst på gård i Ørland (trøndelag). På fritiden er Mari glad i styrketrening, friluftsliv, den gode hverdagsaktiviteten, strikking og matlaging. 

 

Kontaktinformasjon

Rådmann Halmrasts vei 4, 1337 Sandvika
67 55 00 90
Send oss en mail0

Åpningstider

Man og ons: 08.00 – 16.00
Tir og tors: 08.00 – 18.00
Fredag: 08.00 – 13.00

Viktig info

Endring og avbestilling av timer skje 24 timer før via telefon til klinikken. Benytt derfor ikke kontaktskjemaet til dette! Ikke møtte timer blir fakturert.
Velkommen til oss i gågaten i Sandvika, i Ringigården! Inngang fra Kinoveien