Mads Omberg

Kiropraktor | Medlem av Norsk Kiropraktorforening

Mads er utdannet kiropraktor fra Palmer College i USA og er medlem av norsk kiropraktor forening (MNKF). Han har gjennomført tilleggsutdanning gjennom Carrick Institute for Graduate Studies som gir diplomat i funksjonell nevrologi (DACNB). Ofte kalt ¨nevrokiropraktor¨. Bred erfaring innen behandling av ulike muskel og skjelett plager, svimmelhet og hjernerysteler.

Spesielt interessert i kroniske rygg og nakke lidelser som tidligere ikke har nådd ønsket resultat ved behandling og trening. Funksjonell nevrologi utdanning gir spesiell ekspertise innen rehabilitering av hjernerystelser/hodeskader, balanseproblemer, hodepiner, svimmelhet og kroniske smerter. Bruker blant annet videonystagmografi som ett av verktøyene for å vurdere svimmelhet og hjernerystelses problematikker.

Mads er også kiropraktor for stabæk fotball sitt a-lag i eliteserien.

Født og oppvokst i Lommedalen Bærum. Driver podcasten hjernejervene som omhandler ulike temaer innenfor funksjonell nevrologisk rehabilitering av svimmelhet, kroniske muskel skjelettplager, hjernerystelser og andre nevrologiske sykdommer. På fritiden liker Mads og gå skiturer, spille fotball, kickbokse og fordype seg i nevrologi.

Du trenger ingen henvisning for å gå til kiropraktor.

Kontaktinformasjon

Rådmann Halmrasts vei 4, 1337 Sandvika
67 55 00 90
Send oss en mail0

Åpningstider

Man og ons: 08.00 – 16.00
Tir og tors: 08.00 – 18.00
Fredag: 08.00 – 13.00

Viktig info

Endring og avbestilling av timer skje 24 timer før via telefon til klinikken. Benytt derfor ikke kontaktskjemaet til dette! Ikke møtte timer blir fakturert.
Velkommen til oss i gågaten i Sandvika, i Ringigården! Inngang fra Kinoveien