Irene Korsmo

Akupunktør | Homeopat | Ernæring i Sandvika

Utdannelse
Akupunktør og homeopat Irene Korsmo er utdannet homeopat ved Norsk Akademi for Naturmedisin i 1979. Dette var det første kullet med homeopater som fikk sin utdanning i Norge. Hun tok utdanning som akupunktør ved Akupunkturhøyskolen 1996 og hospiterte noen uker ved People’s Hospital i Nan Jing, Kina i 1998. Irene s hovedoppgave ved akupunkturhøyskolen omhandlet et pilotstudie angående behandling av kjevelddsdysplasi(TMD). Irene har ved siden av homeopati og akupunktur alltid vært opptatt av kosthold og ernæringsterapi. Hun har deltatt i kongresser og videre utdanning innen Biologisk Medisin og ernæringsterapi i over 30 år.

Erfaring
år. I 1979 startet Irene Sentrum Naturmedisinske Institutt i Oslo som hun drev frem til 1995. Klinikken ble da flyttet til Bekkestua. Irene driver utstrakt kurs- og undervisningsvirksomhet i hele Norge ved alternative utdannelsesinstitusjoner, for sykepleiere, jordmødre, terapeuter og for helsekostbransjen. Hun har skrevet fast i magasinet Bedre Helse siden 2001 og er styremedlem i Norsk Forening for Helhetsterapi og deltar i Helsefaglig-gruppe i 1,6 millionerklubben Norge.

Irene fokuserer på behandling av hele mennesket og ser kropp og psyke i sammenheng. For å kartlegge denne helheten, setter Irene av en hel klokketime ved første konsultasjon. Irene har pasienter i alle aldersgrupper og fra hele landet og er en av de med mest erfaring i Norge innen sine fagfelt. Irene rekvirer tester fra Bio Medisinsk Laboratorium i Sandvika www.bmlab.no og Doctors Data i USA www.doctorsdata.com

 

Kontaktinformasjon

Rådmann Halmrasts vei 4, 1337 Sandvika
67 55 00 90
Send oss en mail0

Åpningstider

Man og ons: 08.00 – 16.00
Tir og tors: 08.00 – 18.00
Fredag: 08.00 – 13.00

Viktig info

Endring og avbestilling av timer skje 24 timer før via telefon til klinikken. Benytt derfor ikke kontaktskjemaet til dette! Ikke møtte timer blir fakturert.
Velkommen til oss i gågaten i Sandvika, i Ringigården! Inngang fra Kinoveien